Friday, September 4, 2015

Malaysia Number 1 Local Popcorn Brand

*MALAYSIA's NO 1 LOCAL POPCORN BRAND*

Assalamualaikum w.b.t.

Abang-abang, kakak-kakak, ibu-ibu, ayah-ayah dan adik-adik sekalian.. Hari ni Pok Mat nak perkenalkan kat semua pasal jenama Popcorn Pok Mat ni iaitu POPCORN TANJUNG JARA; MALAYSIA NO 1 LOCAL POPCORN BRAND.
Kalau sebelum ni tak ramai yang tau pasal POPCORN TANJUNG JARA ni.. Biar Pok Mat terangkan.. POPCORN TANJUNG JARA dah bertapak lama iaitu sejak tahun 1993 di Kuala Terengganu, Terengganu, dalam tahun 1996, PopCorn Tanjung Jara bertukar premis ke alamat No 220, KG Bukit Pauh, Tanjung Jara, 23000 Dungun, Terengganu dan kekal sehingga kini.

POPCORN TANJUNG JARA mempunyai pelbagai perisa iaitu Vanilla (putih), Ros (merah), Pisang (kuning), Blueberry (ungu) dan Pandan (Hijau) serta masih mengekalkan harga asal sejak 1993 iaitu RM1.00 sebungkus.

Bukan itu sahaja, POPCORN TANJUNG JARA juga ade menyediakan PAKEJ PERMULAAN BISNES POPCORN kepada sesiapa yang berminat untuk menceburi bisnes popcorn. Pakej termasuklah Mesin Pembuat PopCorn, Alatan dan bahan beserta latihan dan tips-tips dalam pembuatan PopCorn. Jangan risau, Pok Mat akan ajar sampai kamu pandai :) COMING SOON... POPCORN TANJUNG JARA akan keluarkan produk dan perisa2 baharu.. Nantikan yeee.. Untuk sebarang tempahan dan maklumat lanjut, boleh hubungi Pok Mat di talian +601119972983 atau email kepada PopcornTanjungJara@gmail.com

Sekian, Terima Kasih.

POPCORN TANJUNG JARA

Instagram: @popcorntanjungjara
Facebook: Popcorn Tanjung Jara
Website: PopCorn Tanjung Jara - http://popcorntanjungjara.blogspot.my/2015/05/blog-post.html?m=1

No comments:

Post a Comment