Thursday, March 24, 2011

What's so special...

Pop Corn Tanjung Jara dahulunya dikenali sebagai Pop Corn Manis Wangi di Kuala Terengganu sejak tahun 1993. Tak hairan lah jika Pop Corn ini begitu dikenali di Terengganu..




Kenapa Pop Corn Tanjung Jara ni special dan dikenali? Adakah kerana rasanya yang spesial? Terdapat pelbagai perisa popcorn yang manis dan wangi..Dari Perisa Coklat Istimewa, Perisa Pandan Wangi, Perisa Vanilla, Perisa Rose, dan Perisa Pisang..Sekali rasa, mesti nak lagiii...

Nak cari kat mana? Pop Corn Tanjung Jara ni tak dijual di pasar raya atau pasar malam..Hanya di Tanjung Jara Dungun. Nak tempah? Jangan Malu Jangan Segan.. 

Kami juga menerima tempahan pop corn untuk majlis perkahwinan, majlis konvokesyen, majlis hari jadi dan lain-lain. Tempahan bagi membuka kiosk pop corn bagi majlis juga diterima dengan harga berpatutan. 

Anda boleh hubungi Encik Mohamad di talian 011-19972983 atau Puan Zaini di talian 013-2037239. 

1 comment:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete